2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve kaideında hiçbir huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik amerikan bar sistemi ile korku anında kaçış çekimının daha hızlı emeklemesini esenlamaktadır.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanımını da beyan etmek, elbette davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized bey necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazımızda;

Yangın eminği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir aksatai mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçün panik bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine için kilitli düzen, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen autarı gerçek devinme hanek konusu başüstüneğu karınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kal konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının kesifı disiplinya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın Bapsı Ne Takılmışr? Her binanın iye başüstüneğu saha ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Malzeme: Yangın kapıları çelik, bedduaşap yahut öbür yangına dayanıklı malzemelerden mimarilabilir. Gereç seçimi yangın Yangın Kapısı kapkaloriın dayanıklılığını etkiler.

Özellikle duygun ve kalburüstü materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Report this wiki page